NederlandsNederlands - België
Uw account

Your shopping cart is empty

ORP- en pH-meting

Pagina's

Al meer dan 30 jaar volgt Elscolab de trends rond pH-meting van heel kortbij. We zijn dan ook gespecialiseerd in inline vloeistofanalyses. Een pH-meting hoort daar vanzelfsprekend ook bij.

Het nut van een pH meting

pH is een grootheid die de zuurtegraad van een oplossing aanduidt. De pH-meting gebeurt met een pH-elektrode die verbonden is met een pH-meter. De pH-elektrode meet enkel het potentiaalverschil en de pH-meter zet dit om in een pH-waarde. pH is voor veel chemische en biologische processen een heel belangrijke parameter die bepaalt of een specifieke reactie doorgaat of bepalend is voor de kwaliteit of het rendement. pH is heel vaak ook een:

- veiligheidsfactor 
- milieufactor

State-of-the-art toepassingen

Ons gamma omvat eenvoudige analoge pH-metingen voor industriële toepassingen, maar ook de nieuwe state-of-the-art digitale en intelligente sensoren. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle randapparatuur zoals transmitters, sensorhouders en doorstroomarmaturen. U vindt zelfs volledige automatische reinigings- en kalibratiesystemen in ons gamma, net als uiterst robuuste sensoren die bestand zijn tegen extreme procesomstandigheden.

Meer weten over een pH-meting? Contacteer ons dan gerust. Wij beantwoorden graag al uw vragen.