NederlandsNederlands - België
Uw account

Your shopping cart is empty

Geleidbaarheidsmeter & conductiviteit

Pagina's

Elscolab is een toegewijde, betrouwbare partner voor de Belgische en Nederlandse industrie. Onze specialiteit is inline vloeistofanalyses. Een geleidbaarheidsmeter kan daarbij uiteraard niet ontbreken.

De geleidbaarheidsmeter weet raad

Geleidbaarheid of conductiviteit is een grootheid die aangeeft hoeveel geladen deeltjes (ionen) er in een oplossing aanwezig zijn. Dit kan gemeten worden met een conductiviteitsmeter of geleidbaarheidsmeter, die de geleidbaarheid of weerstand tussen twee elektrodes bepaalt. Elke stof heeft een eigen specifieke conductiviteit, waardoor een geleidbaarheidsmeter gebruikt kan worden voor:

- concentratiemeting
- identificatie  
- fasescheiding

Voor elke toepassing

Door onze expertise die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd kunnen wij u een geleidbaarheidsmeter voorstellen die geschikt is voor elke toepassing. Van metingen op uiterst zuiver water (UPW, WFI) volgens de strengste industriële en farmaceutische normen tot geleidbaarheidsmeting in de meest extreme procesomstandigheden

Sensoren met 2 of 4 elektrodes of inductieve sensoren behoren tot het gamma. Met onze geleidbaarheidsmeter kan je ook concentratiemetingen van veel voorkomende chemische producten bepalen.

Vragen of opmerkingen over geleidbaarheidsmeters? Aarzel niet om ons te contacteren.