NederlandsNederlands - België
Uw account

Your shopping cart is empty

Webinars Cell Culture

Elscolab - Webinars Cell Culture
Start- en einddatum: 
donderdag 25 februari 2021
Locatie: 

Online (remote)

Timing: 

10u00 - 10u45

11u00 - 11u45

Gastspreker : 

Mevr. Constanza Curotto, Corning Life Sciences

Voertaal: 
Engels
Prijs: 

€ 0,00 / persoon (excl BTW)

Deadline: 
donderdag 18 februari 2021
Schrijf nu in

Dit online event bestaat uit 2 technische seminars die je nieuwe inzichten, middelen en toepassingen voor onderzoek en ontwikkeling in biowetenschappen bieden. Je kan ervoor kiezen om 1 of allebei de presentaties te volgen. Geef gewoon je keuze door via het inschrijvingsformulier.

Cell & Gene Therapy

10.00 - 10.45: Scale-up opties voor de productie van stamceltherapie

Gedreven door de toenemende vooruitgang in stamcelonderzoek en de vraag naar celtherapieprocedures, wordt er verwacht dat over de volgende jaren de markt voor celtherapie wereldwijd zal versnellen. 
In dit seminar gaan we dieper in op:

  • Verschillende soorten stamcellen en therapieën.
  • De workflow van stamceltherapie van celisolatie tot vullen en afronden en cryopreservatie. 
  • Cornings portfolio van producten voor stamcelcultuur, differentiatie en opschaling naar GMP-productie, inclusief het gebruik van stapelbare recipiënten en microcarriertechnologieën.

Advanced Cell Culture

11.00 – 11.45: Meer bereiken met “in vivo-like” celculturen en betere testen met permeabele membranen

Permeabele membranen zijn handig en eenvoudig in gebruik voor de studie van zowel adherente als suspensie cellen. Het gebruik van dit soort tools voor geavanceerde celkweektechnieken kan de in vivo-achtige omgevingen die nodig zijn op gebieden als kanker- en stamcelonderzoek sterk verbeteren. Dit biedt dus een groot potentieel voor het ontdekken van geneesmiddelen en ziektemodellering.

In dit webinar bespreken we de belangrijkste tools voor geavanceerde celkweektoepassingen, met speciale aandacht voor permeabele dragers. Daarnaast behandelen we enkele tips en tricks die kunnen worden gebruikt voor het verkrijgen van optimale resultaten.