françaisfrançais - Belgique
Your account

Your shopping cart is empty

Offres d’emploi

Elscolab est un partenaire de premier plan au Benelux et en France dans le domaine des équipements de laboratoire et d’industrie.
Dans notre marché exigeant et en évolution constante, nous nous focalisons sur une optimalisation permanente de notre service-clientèle ciblé.

Vous ne trouvez pas d’offre d’emploi correspondant à votre profil ? N’hésitez pas à nous transmettre votre sollicitation spontanée!

 • BELGIË | Field Service Engineer (m/v)

  De afdeling Service binnen Elscolab staat in voor installaties, preventief onderhoud, kalibraties en herstellingen van diverse meettoestellen. Daarnaast treden onze Service Engineers op als aanspreekpunt voor onze klanten en zorgen er ervoor dat hun applicaties steeds optimaal blijven functioneren.

  Functiebeschrijving

  - Na een intensieve training, zowel intern als bij onze leveranciers, ben je verantwoordelijk voor onderhouden en herstellingen. Dit zowel intern als bij de klant.
  - Je adviseert klanten en gebruikers over het onderhoud van hun toestellen.
  - Je begeleidt klanten bij het gebruik van hun apparatuur.
  - Occassioneel vinden deze opdrachten plaats in de Benelux regio.

  Profiel

  - Je beschikt minstens over een technisch Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.
  - Je bent een “teamplayer” die ook zelfstandig opdrachten kan uitvoeren.
  - Je bent vlot in de omgang. Een flexibele instelling is hierbij een must.
  - Je bent nauwkeurig en houdt ervan volgens procedures te werken.
  - Je bent in staat om onze klant bij te staan en samen te zoeken naar technisch relevante oplossingen.
  - Je hebt een goede PC kennis en kan goed overweg met Word en Excel.
  - Je kan je behoorlijk uitdrukken in het Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. 
  - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  - Ervaring met analysetoestellen is een voordeel.

  Aanbod

  - Een voltijdse, zelfstandige functie in een familiale en aangename omgeving waar initiatieven worden aangemoedigd en gewaardeerd.
  - Bovenop uitstekende arbeidsvoorwaarden bestaat er ruimte voor blijvende persoonlijke ontwikkeling d.m.v. permanente opleiding op maat, zowel intern als bij onze leveranciers.
  - Je geniet van een marktconform salaris, bedrijfswagen, GSM, laptop, ...

  Reactie

  Bij interesse kan u reageren door uw CV (met motivatie) te versturen ter attentie van Mevr. Gaby Rypens, via e-mail naar gabyr@elscolab.com of schriftelijk naar:
  ELSCOLAB NV
  T.a.v. Mevr. Gaby Rypens
  Hogenakkerhoekstraat 14
  B-9150 Kruibeke

 • BELGIË | Sales Engineer Lab Equipment (m/v)

  Als Sales Engineer binnen de afdeling 'Laboratory Equipment & Consumables' ligt je focus voornamelijk op de biotechnische industrie, maar ook QC en R&D labo’s van de chemische en voedingssector komen aan bod. Je kijkt naar de huidige processen, luistert actief naar de behoeften, ambities en uitdagingen van de klant, en ondersteunt hen bij de opstart en gebruik van de instrumenten. Je brengt de noden van de klant in kaart en gaat op zoek naar een klantspecifieke oplossing. Bovenop het beheren van je klantenportefeuille vind je ook plezier in business genereren bij prospecten, door hen te inspireren met nieuwe technologieën en oplossingen. Via je persoonlijke aanpak en focus op een langdurige relatie groei je al snel uit tot een vertrouwenspartner die er steeds is voor zijn klanten.

  Profiel

  - Je hebt een hoger diploma in een wetenschappelijke richting.
  - Ervaring in het laboratorium is een pluspunt. 
  - Hoe werkt dit? Hoe maak je dat? zijn vragen die je regelmatig stelt. Je hebt een bovengemiddelde interesse in industrie en labo.
  - Je legt graag contact met anderen. Een vlotte babbel in combinatie met expertise en de nodige overtuigingskracht zit in je genen.
  - Je bent een initiatiefnemer die blijvend wil bijleren.

  Aanbod

  - Je komt terecht in een erg leuk team met een uiterst warm en familiaal karakter.
  - Vind maar eens een job die zo gevarieerd is als deze: je mag elk aspect van het verkoopproces opnemen en op je eigen manier je agenda invullen.
  - Je krijgt de kans om bij te leren en te groeien.
  - Hard werken gaat hier gepaard met een aantrekkelijke verloning.

  Ben jij klaar voor deze veelzijde uitdaging?
  Bij interesse kan je reageren door je CV (met motivatie) te versturen ter attentie van Mevr. Gaby Rypens, via e-mail naar gabyr@elscolab.com.