NederlandsNederlands - België
Uw account

Your shopping cart is empty

Aqua Nederland Vakbeurs 2021

Aqua Vakbeurs - Elscolab
Start- en einddatum: 
dinsdag 23 maart 2021 tot donderdag 25 maart 2021
Timing: 

10u00 - 18u00

Locatie: 

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Nederland

Website: 
Aqua Vakbeurs Nederland

Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met andere waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren.

Op de Aqua Nederland Vakbeurs presenteren zich bedrijven die gericht zijn op waterzuivering en waterbehandeling waar onder proceswaterbereiding, drinkwaterbereiding, afvalwater-, koel- en ketelwaterbehandeling, legionella preventie, desinfectie, meet- en regeltechniek, pompen, filters, flowmeters, leidingsystemen, waterbouw, membraan bioreactoren, zwembadwaterbehandeling, laboratoria, enzovoorts. Kortom; de exposanten vormen een representatief beeld voor de waterbranche op nationaal niveau.

Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs wordt voor het eerst uitgebreid ingespeeld op actuele vraagstukken met betrekking tot de klimaatadaptieve staddeltatechnologie en energieneutrale oplossingen. Daarnaast worden er een speciale kennisdagen ingericht voor de bezoekers uit de waterschappendrinkwaterbedrijven en de industrie.