EnglishEnglish - Belgium
Your account

Your shopping cart is empty

Ontbijtsessie Gasanalyse - Gent

Elscolab - Ontbijtsessie Gasanalyse
Start and end date: 
Thursday 07 May 2020
Location: 

J.F.K Hotel

John F. Kennedylaan 2

B-9060 Zelzate

Timing: 

07.45 - 10.00

Session language: 
Dutch
Price: 

€ 0,00 / person (excl VAT)

Cancellation fees: 

Annulaties dienen minstens 48 uur voor de aanvang van het event bij Elscolab gemeld te worden. Indien er geen annulatie werd gemeld en er is een no-show, dan dienen wij de annulatiekosten van € 50/persoon (excl. BTW) door te rekenen.

Deadline: 
Tuesday 21 April 2020
Subscribe now.

Tunable diode laserspectroscopie (TDLs) is een relatief jonge online analyse-techniek die op enkele jaren tijd volwassen geworden is. Vandaag is TDLs de meest gebruikte analyzertechnologie in industriële processen voor ‘single component’ gasanalyse. Onder single component verstaan we het meten van zuurstof (O2) als voornaamste parameter, maar ook CO, CO2, H2O, HCl, CH4 en NH3.

Tijdens de ontbijtsessie laten we je kennismaken met deze technologie. We besteden aandacht aan de variërende procesomstandigheden. Je leert waarop te letten bij implementatie van een gasanalyzer om zo de best mogelijke meting te realiseren.

Na een versterkend ontbijt mag je zelf de handen uit de mouwen steken en ontdekken hoe je de eenvoud van een sensor combineert met de kracht van een GPro500 analyzer van METTLER TOLEDO.