NederlandsNederlands - België
Uw account

Your shopping cart is empty

Beurs: Water in de Openbare Ruimte

Water in de Openbare Ruimte - Elscolab: stand 2.087
Start- en einddatum: 
donderdag 09 november 2017
Timing: 

10u00 - 17u00

Locatie: 

Expo Houten

Meidoornkade 24

NL-3992 AE Houten

Standnummer: 

2.087

Website: 
Beurs: Water in de Openbare Ruimte
Ticket info: 

Registreer nu voor gratis toegang via de Elscolab registratielink.

Op donderdag 9 november 2017 komen in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water in de openbare ruimte. De gelijknamige vakbeurs biedt voor het derde jaar op rij een platform voor geïnteresseerde professionals.

De beurs is met name interessant voor mensen werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten.

De huidige klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Openbare ruimte in steden zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.

Tijdens het evenement vindt u oplossingen voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken.